ITALIA NUNSPEET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 751 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italia Nunspeet. Meer weten? Ontdek meer

30 aug 2022 om 21:05 Heerlijke pizza en aardige pizzabakkers!
19 aug 2022 om 19:47 De pizza was goed heet en de smaak voortreffelijk. Graag zou ik van de 2 verschillende pizza's graag kunnen zien wat wat is nu leken ze door de kaas erover wel heel veel op elkaar en was t ff zoeken wie welke had .
13 aug 2022 om 15:26 Lekker gegeten
8 aug 2022 om 23:06 Belde al veel te laat dat de bezorger er was, stond die op het verkeerde adres. Heeft al met al ruim een half uur te laat de pizza's afgeleverd, blijkt dat die er 2 van de 5 niet mee had. Daar hebben we ook weer een uur op moeten wachten.
3 aug 2022 om 10:36 De lasagne was erg vet. Carbonara was prima. Alles goed warm (heet zelfs) toen het bezorgd werd. Voor de prijs wel wat weinig. Bezorger vriendelijk.
31 jul 2022 om 19:45 Op tijd geleverd maar man man, een pizza van bijna €19 euro besteld die half koud aan komt,bbq pizza,is een ham kaas pizza met een paar drupjes bbq saus en 2,5kg aan ui er over. Bestel je voor bijna €4 (wtf) een blikje fanta en die vergeten ze...
27 jul 2022 om 21:52 Belachelijk lang moeten wachten op de bezorging. Bijna twee uur. Zelf gebeld hoelang het nog ging duren. Alleen antwoord dat het druk was. En geen excuus of zo daarvoor.
24 jul 2022 om 20:59 Op verzoek is er keurig gebeld bij vertrek vanaf het restaurant voor bezorging bij de camping
16 jul 2022 om 21:30 Ik had een 2 in 1 pizza besteld. De quatre formage had ik niet maar iets heel anders. Dit werd mij aan de deur medegedeeld en de pizza werd in mijn armen gedruk t. Slecht hoor!
15 jul 2022 om 19:04 Weer tevreden .
13 jul 2022 om 20:11 Eten was lekker
12 jul 2022 om 22:54 Pizza zoals t hoort. Niet vet en klef. Goede bodem en goed doorbakken. Top bezorging