ITALIA NUNSPEET

ITALIA NUNSPEET Lekker Makkelijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italia Nunspeet. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 20:20 Super lekker eten (bestel regelmatig pizza of pasta) en heel vriendelijk personeel, zowel in het restaurant als ook de bezorgers. Nooit te laat, altijd netjes bezorgd op de aangegeven tijd. Echt toppers!
17 jun 2022 om 22:52 Knoflooksaus vindt ik persoonlijk niet lekker . Sligro kent hele lekkere ik witte fles . Gebruik ik zelf ook . Pizza smaakte goed .
13 jun 2022 om 21:41 Pizza margerita en broodje kebab besteld. Ik kreeg een pitja broodje met 4 stukjes vlees (10,- euro voor betaald). Pizza die evenduur was wel prima. Werd trouwens bezorgd door restaurant Sultan. Wellicht zelfde eigenaar?
7 jun 2022 om 21:01 Great pizza and good service as usual
13 mei 2022 om 23:45 Perfect pizza delivered on time and warm . Will definat order again .
8 mei 2022 om 20:20 Verkeerde pizza ontvangen en 30 minuten te laat met bezorgen. Had de pizza om 16:00 uur besteld
25 apr 2022 om 20:32 Alles was conform afspraak en lekker warm
24 apr 2022 om 18:02 Bezorging duurde heel lang en eten was bijna koud.
17 apr 2022 om 6:47 Eten was koud
9 apr 2022 om 20:03 Eten zou volgens app over 45 minuten bezorgd worden. Uiteindelijk na 2 uur kwam het eten. Het was koud.
31 mrt 2022 om 19:41 Erg goede pizza. Kost meer dan domino's, maar is het meer dan waard.
27 mrt 2022 om 16:09 12 pizzas bested, 1.5 uur van te voren besteld. Kwamen allemaal netjes op tijd. Goed warm, wat wil je nog meer.