ITALIA NUNSPEET

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 839 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italia Nunspeet. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 19:28 Pizza was lekker maar we moesten er lang op wachten en hij was ook niet echt goed warm meer. De smaak was wel goed en we hebben er alsnog van genoten.
20 feb 2024 om 8:43 Optijd geleverd, temp. VH eten goed , prima
16 feb 2024 om 18:47 Mijn bestelling kwam 25 minuten te vroeg, ik was net in de douche gestapt dus dat was niet prettig. Het eten was wel van goede kwaliteit en goed verpakt
30 jan 2024 om 11:15 Erg tevreden! Pizza was heerlijk en warm, ze waren maar 10 minuten later dan afgesproken dat vind ik netjes. De bezorger was netjes en vrolijk aan de deur
9 jan 2024 om 19:49 Best calzone in town
7 jan 2024 om 21:54 Het duurde heel lang voor het eten kwam, ze hebben niet zelf even de moeite genomen om te bellen en zeggen dat het langer dan een uur na afspraak zou duren. Beleg vond ik karig voor de prijs.
7 jan 2024 om 20:47 Heerlijke calzone en procuttopizza. Op tijd bezorgd en dat ook nog s op zondag. De pizza's waren echt heet qua temperatuur. Smaakbeleving was super. 100% tevreden!!!
7 jan 2024 om 18:53 Heb nog steeds niks gekregen na 2 uur, super slechte sevice
1 jan 2024 om 21:06 Pizza was koud
1 jan 2024 om 19:31 Lauwe pizza met weinig smaak
19 dec 2023 om 20:08 Eten was goed. Het was al teveel afgekoeld. De magnetron maakte dit weer goed. Bezorging was volgens de te volgen planning.
28 nov 2023 om 10:18 Was meer als een half uur te laat...