ITALIA NUNSPEET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 852 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italia Nunspeet. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 20:37 Normaal altijd prima. Nu erg late bezorging. Niet voorgesneden pizza, jammer!
14 jun 2024 om 12:14 Als altijd, zeer goed, smaakvol, heet, snel bezorgd, goed verpakt, vriendelijke bezorger.
5 jun 2024 om 13:11 Prima pizza! Binnen 45min geleverd. Prima!
27 mrt 2024 om 16:37 2,5 uur gewacht op een kant en klare pizza
20 mrt 2024 om 7:24 Prima op tijd, vriendelijke bezorging. Pizza’s waren prima. Prijs op prima.
13 mrt 2024 om 22:18 Spaghetti was vies
5 mrt 2024 om 19:20 Superieure pizza's zijn sws goeie hij heeft me zwaar goed gezet
22 feb 2024 om 19:28 Pizza was lekker maar we moesten er lang op wachten en hij was ook niet echt goed warm meer. De smaak was wel goed en we hebben er alsnog van genoten.
20 feb 2024 om 8:43 Optijd geleverd, temp. VH eten goed , prima
16 feb 2024 om 18:47 Mijn bestelling kwam 25 minuten te vroeg, ik was net in de douche gestapt dus dat was niet prettig. Het eten was wel van goede kwaliteit en goed verpakt
30 jan 2024 om 11:15 Erg tevreden! Pizza was heerlijk en warm, ze waren maar 10 minuten later dan afgesproken dat vind ik netjes. De bezorger was netjes en vrolijk aan de deur
9 jan 2024 om 19:49 Best calzone in town